«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», από την οποία έγινε ευρέως γνωστός.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γεια σου», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Μου άφησε μια ωραία ρετσινιά, μου προσέφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου. Είμαι η ντροπή του Instagram», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε αναφορά του για τη σύγχρονη μουσική και τα μπουζούκια ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες “πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;”. Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο ανά διαστήματα, δήλωσε: «Είναι κιτρινισμός να ασχολείται κανείς με το αν έχω λεφτά ή όχι. Αυτό είναι που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και είπε πως «δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό, αλλά δυστυχώς θα περάσει».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.