Τα νεότερα για την υγεία του Στέλιου Ρόκκου – Τι είπε ο θεράπων ιατρός του

Με C130 από τη Λήμνο στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος μετά από έμφραγμα – Όλα όσα είπε ο θεράπων ιατρός του.

Ανησυχία είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, ένα 24ωρο μετά το εν λόγω περιστατικό, μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει άμεσα το όποιο πρόβλημα είχε προκύψει ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Σήμερα, ο γιατρός του Εμμανουήλ Καλλιέρης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του. Συγκεκριμένα ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει πλήρως το οποιοδήποτε πρόβλημα και πως πολύ σύντομα αναμένεται να πάει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε όπως λέει και ο ίδιος ολοκαίνουργιος» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.