Tα «πολωνικά Zara ανοίγουν κατάστημα στα Σπάτα!

Διπλασιάζει τα καταστήματά της στην Αττική η αλυσίδα SiNSAY του πολωνικού ομίλου LPP κάνοντας ντεμπούτο στα retail parks της Trade Estates σε Σπάτα και Πειραιώς, ενώ «μπαίνει» και στην αγορά της Πάτρας, επίσης σε συνεργασία με την ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis.

Ειδικότερα, η Sinsay ενισχύει την παρουσία της στην Αττική με νέα καταστήματα στο Smart Park στα Σπάτα και το Top Parks Πειραιώς, ενώ θα ακολουθήσει νέο κατάστημα στο Top Parks Πάτρας.

Ας σημειωθεί ότι καταστήματα της αλυσίδας προσιτής μόδας ήδη βρίσκονται σε ακίνητα της Trade Estates και συγκεκριμένα το πρώτο στο retail park της ΑΕΕΑΠ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και το δεύτερο στο Florida 1 Retail Park στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Tα καταστήματα στο Smart Park – το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7 εκατ. επισκέπτες ετησίως – και στο Top Parks Πειραιώς στη συμβολή των λεωφόρων Πειραιώς και Κηφισού αναμένεται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους το Πάσχα του 2024, ενώ το φθινόπωρο θα ξεκινήσει το κατάστημα της Πάτρας, με την έναρξη λειτουργίας του νέου εμπορικού πάρκου Top Parks.

Πετυχημένη συνεργασία

«Τα νέα καταστήματα Sinsay, με έκταση περίπου 1.200 τ.μ. το κάθε ένα, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών, καθώς προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως ένδυση, είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου και σπιτιού αλλά και σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ κατοικίδιων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση.

Τα Εμπορικά Πάρκα της Trade Estates, Top Parks, διακρίνονται από τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις διεθνείς τάσεις: Είναι εύκολα προσβάσιμα, με δωρεάν στάθμευση, επικεντρώνονται στην κάλυψη των βασικών καθημερινών αναγκών των καταναλωτών και αφορούν το value retailing, δηλαδή την προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η προτίμηση των καταναλωτών στα εμπορικά μας πάρκα αποτυπώνεται στον μεγάλο αριθμό των 20 εκατ. επισκεπτών που τα ξεχώρισαν για τις αγορές τους το 2023.

Με αφορμή τη διεύρυνση της εμπορικής συμφωνίας με τη Sinsay, ο CEO της Trade Estates, κ. Δημήτρης Παπούλης, δήλωσε: «Η δύναμη της Trade Estates είναι η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και οι ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες με τους μισθωτές της. Τα Εμπορικά Πάρκα μας προσφέρουν στους μισθωτές σημαντική γεωγραφική κάλυψη και πρόσβαση σε πολυάριθμα καταναλωτικά κοινά που επιλέγουν τους προορισμούς μας για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών της οικογένειας. Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Sinsay στο Florida 1 στη Θεσσαλονίκη και στο Top Parks Ιωαννίνων και την μεγάλη αποδοχή από όλες τις ηλικίες και τα προφίλ πελατών, η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο Smart Park, στο Top Parks Πειραιώς και σύντομα στο Top Parks Πάτρας είναι φυσιολογική εξέλιξη της ιδιαίτερα πετυχημένης συνεργασίας μας».

O κ. Σωτήρης Σιγάλας, Managing Director LPP Greece, ανέφερε σχετικά: «H LPP συνεχίζει δυναμικά το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων Sinsay στην Ελλάδα. Στρατηγικός συνεργάτης μας στην υλοποίηση του φιλόδοξου αυτού πλάνου είναι η Trade Estates. Η επιλογή έχει γίνει, καθώς η φιλοσοφία των Top Parks και το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με την επεκτατική στρατηγική του δικτύου μας. Με μεγάλη χαρά επεκτείνουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας, με το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων στο εμπορικό πάρκο Smart Park και στα εμπορικά πάρκα Top Parks Πειραιώς και Πάτρας. H συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον με νέα καταστήματα σε άλλα σημεία στην Ελλάδα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.