Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας διαδρομή του παρουσιαστή – Τι δείχνει νέο βίντεο

Πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος φαίνεται να δείχνουν τον παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley, να πέφτει κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του στη Σύμη, ενώ η γυναίκα του δήλωσε ότι «παραλίγο να καταφέρει να σωθεί».

Η γυναίκα του επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που ανακαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής σε βραχώδη περιοχή κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο ελληνικό νησί Σύμη ήταν του συζύγου της, περιγράφοντας την απώλεια ως «καταστροφική».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η dailymail, πλάνα που βρέθηκαν από ένα beach bar στην Αγία Μαρίνα δείχνουν πιθανό να είναι ο Michael Mosley και τον δείχνει να κατεβαίνει μια βραχώδη πλαγιά κοντά σε έναν φράχτη πριν πέσει.

Η γυναίκα του δήλωσε ότι ο 67χρονος, ο οποίος εξαφανίστηκε αφού άφησε την ίδια και τους φίλους του στην παραλία του Αγίου Νικολάου την Τετάρτη, φαίνεται ότι έκανε μια «απίστευτη ανάβαση, πήρε λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο που δεν ήταν εύκολο να τον δουν» οι ομάδες έρευνας έκτακτης ανάγκης.

Μια πρώτη εξέταση από ιατροδικαστή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά πρόκειται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στον πατέρα τεσσάρων παιδιών για να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, καθιστώντας δύσκολο να προσδιοριστεί μακροσκοπικά η αιτία θανάτου ή αν υπήρξε πτώση από τα βράχια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ακολούθησε το δρομολόγιο που επιβεβαιώνουν οι κάμερες και οι μαρτυρίες και καθώς κατευθυνόταν προς την παραλία, φαίνεται ότι είτε ζαλίστηκε είτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του.

Παρατηρήθηκε ότι το χέρι του, που φορούσε ρολόι, ήταν ακουμπισμένο στο στήθος του, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις της συζύγου του στις αστυνομικές Αρχές και υποδεικνύοντας πιθανό παθολογικό πρόβλημα.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.