Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου

Κριός

Ίσως να κάνεις επαφές σήμερα που είναι αμοιβαία επωφελής. Αναζητάς έμπνευση από ένα αγαπημένο πρόσωπο , καθώς μπορεί να ξυπνήσει μια νέα προοπτική ή ένα τρόπο σκέψης μέσα σου. Είναι λογικό να στοχεύεις και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου προκειμένου να τους ξεπεράσεις. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για την κατανόηση και τη διαχείριση των ανασφαλειών σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μη λες πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου δε σε βοηθούν να χαλαρώσεις.

Ταύρος

Η μέρα είναι κατάλληλη για να δείξεις αντικειμενικότητα σε ένα θέμα. Μια δημιουργική προσέγγιση στη δουλειά και τα χρήματα μπορεί να σε ωφελήσει. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον επαγγελματικό ή το δημόσιο τομέα, δίνοντας σου τη δυνατότητα για βελτίωση των συνθηκών. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τις όποιες ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε εφήμερες περιπετειούλες.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την ανταλλαγή ιδεών καθώς και για την σύνδεση με κάποιον ειδικό, μέσω της προθυμίας να ακούσει, να μάθει και να βελτιωθεί. Η διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει το πνεύμα σου και σου δίνει τη δυνατότητα εξερεύνησης. Κερδίζεις το σεβασμό στα εργασιακά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Έκφρασε στον αγαπημένο σου την αγάπη και την τρυφερότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την ανανεωτική διάθεση σου γοητεύεις τους πάντες.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργικές ιδέες και ώθηση στην ελκυστικότητα. Με την Αφροδίτη, η πίστη σου σε κάποιον μπορεί να τον ενθαρρύνει να βελτιωθεί. Επίσης μπορείς να είσαι απίστευτα παραγωγική με δουλειές ή με τις επιδιώξεις υγείας, την αντιμετώπιση εξαρτήσεων και ζητήματα υποστήριξης. Με όλα αυτά αντιλαμβάνεσαι πως η βραδιά με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, ενδυνάμωσε τον εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις που δεν πρέπει.

Λέων

Σήμερα υπάρχει μια χαλαρή, γοητευτική και ανοιχτή ενέργεια που σε βοηθά να ενισχύσεις τις φιλίες σου, ακόμα και με τη δύναμη του θάρρους σου να ανοίξεις την καρδιά σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις όποιες ανασφάλειες σου στα εργασιακά και να πάρεις δυνατές πρωτοβουλίες. Η εποικοδομητική επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να αποκτήσεις βαθύτερη γνώση του εαυτού σου.

Παρθένος

Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για παρατήρηση και οι στρατηγικές σου δείχνουν πως έχουν τα πόδια να σταθούν. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για την τακτοποίηση μικρών πραγμάτων στη ζωή σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο η μέρα είναι καλή για θεραπεία και κατανόηση των αναγκών σου. Να θυμάσαι πως σ’ αυτό μπορεί και διατίθεται να σε στηρίξει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Τα οφέλη και τα καλά συναισθήματα προέρχονται από τη σύνδεση με τους άλλους και την ανταλλαγή ιδεών. Η Σελήνη λειτουργεί βοηθητικά για τις επαγγελματικές σου επαφές. Το εμπόδιο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι οι ίδιες σου οι ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας καρμικός έρωτας σου ξανακτυπά την πόρτα. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως πρέπει και μπορείς αυτή τη φορά να βάλεις εσύ τους όρους.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν ιδιαίτερα την εργασία και την υγεία, θέτοντας την κατάλληλη στιγμή για σχέσεις , πρακτικά προσανατολισμένες οι οποίες θα εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου. Οι αρμονικές πτυχές της Αφροδίτης σε βοηθούν να ανοίξεις την καρδιά σου στον αγαπημένο σου και να βάλεις τους φόβου πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα πιθανά μέσω του διαδικτύου δε σου εμπνέουν ασφάλεια.

Τοξότης

Η μέρα είναι καλή για την αποσαφήνιση των συναισθημάτων και τη σύναψη συμφωνιών. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενθαρρύνοντας σε να εκφραστείς και να συνδεθείς. Δείξε αυτοσυγκράτηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μη λες πράγματα που δεν πρέπει ή τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο και μην εκτίθεσαι συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Η καλή ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για την έκφραση των συναισθημάτων σου. Κυρίως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το πως νιώθεις. Έχεις καλή αίσθηση αγορών, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες. Η επιτυχία είναι δεδομένη στα εργασιακά κυρίως αν κινήσεις τα σχέδια σου βήμα – βήμα. Απολαυστική και ενδιαφέρουσα η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου και ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις παραμένοντας προσγειωμένη.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για την κοινωνική σου ζωή, το ρομαντισμό, της σπουδές και τις επικοινωνίες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου με την ίδια ευκολία. Η Σελήνη φέρνει τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια. Η καλλιέργεια των φιλιών και συνδέσεων ή δικτύωσης, βρίσκονται με επιτυχία στο προσκήνιο. Τα ζεστά αυτά συναισθήματα στα ανταποδίδει απλόχερα αντίστοιχα και ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, στην προσπάθεια σου να απαλλαγείς από τη μοναξιά πιθανά να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Ιχθύες

Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις κρύβει η μέρα στο σπίτι και την οικογένεια. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ηλιακό 12ο οίκο σου, μια εποχή φυσικής ανάγκης να επαναφορτίσεις και να αναπληρώσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά. Το καλό συνεργασιακό κλίμα διευκολύνει τη μέρα σου. Αυτά που εισπράττεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου είναι κινητήρια δύναμη σου. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος που διανύεις χαρακτηρίζεται ιδανική για την ερωτική σου ζωή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.