Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί. Εάν δεν χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Οταν έρθει η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας, μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούργιους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλει, όμως αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει μερικές σύντομες αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις. Εχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εύστροφο μυαλό σας θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις προς όφελός σας. Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο πως το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.