Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε μία άλλη μέρα για να λύσετε τις διαφορές σας με αγαπημένα πρόσωπα. Βγάλτε από το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει πια τον κύκλο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να επέμβει στη ζωή σας. Αν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις, θα ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα κι αν η μέρα ήταν δύσκολη για εσάς, κανονίστε να βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε και να βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Αποφύγετε μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις αισθηματικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, πρέπει να παλέψτε γι’ αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατούν σήμερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Πρέπει όμως να επιμείνετε στις προσπάθειές σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τους άλλους. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά από εσάς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.