Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα που κατηγορούνται για τον βιασμό ανήλικου αγοριού στα πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας του!

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως για τον βιασμό ανήλικου αγοριού στα Πετράλωνα. Ταυτοποιήθηκαν 17 νέα άτομα.

Συνολικά 17 άτομα φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί ανάμεσα σε αυτά που κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι, όταν ήταν στην ηλικία των 7 ετών, στα Πετράλωνα.

Η υπόθεση είναι στην «αναμονή» πέντε χρόνια

Όπως έχει καταγγείλει το 17χρονο σήμερα παιδί αλλά και η αδερφή του, οι ανήλικος είχε πέσει θύμα βιασμών από τον πατέρα τους, τον θείο τους αλλά και συγγενείς και συνεργάτες του πατέρα. Ήδη από το 2017 όχι μόνο δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση, αλλά οι γονείς των παιδιών κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ το τρίτο παιδί της οικογένειας συνεχίζει να μένει με τη μητέρα η οποία έχει καταγγελθεί για συγκάλυψη της υπόθεσης.

Τα βίαζαν συγγενείς

Η δικηγόρος της ανήλικης τότε και ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα επιβεβαίωσε την καταγγελία ότι οι βιασμοί των παιδιών δεν γινόταν απλά και μόνο τον πατέρα, αλλά και από σωρεία συγγενικών προσώπων που συμμετείχαν σε πάρτι που διοργάνωνε ο πατέρας τους. Μάλιστα, όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση. Πρόσθεσε δε με νόημα, ότι η συγκεκριμένη οικογένεια, «είναι μια ελληνική οικογένεια, συνηθισμένη, από αυτές που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας».

Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, δεν εξέδιδαν τα παιδιά ωστόσο ο πατέρας φέρεται να διοργάνωνε πάρτι με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και συνεργάτες του, στα οποία βίαζαν τον ανήλικο! Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκονται και οι 17 που έχουν ταυτοποιηθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γείτονας που άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές προσφέρθηκε να κάνει μαθήματα δωρεάν στο παιδί ώστε να μπορεί να μπει στο σπίτι. Με τη δική του βοήθεια τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όλα όσα ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να φτάσουν, το 2017 πλέον, να καταγγείλουν τα όσα έχουν γίνει.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος στο OPEN, ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι. Η κόρη η οποία είναι ενήλικη έχει φύγει κι εκείνη από το σπίτι της, ο 17χρονος -τότε 7χρονος- μένει μαζί με την οικογένεια που τον βοήθησε, ενώ το μικρότερο παιδί της οικογένειας παραμένει στο σπίτι. «Aυτά που έχουν ζήσει τα παιδιά είναι σοκαριστικά.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει το 2017 στην Εισαγγελία Ανηλίκων και η πρώτη φορά που κλήθηκαν να καταθέσουν όπως και όλοι όσοι θεωρητικά γνώριζαν, ήταν το 2018. Σήμερα έχουμε 2022 και η υπόθεση σχετικά με τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Τα ανήλικα παιδιά είναι υπό τη γονική μέριμνα των καταγγελλόμενων γονέων τους για βιασμό και κακοποίηση» συμπλήρωσε.

dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.