Ταυτοποιήθηκαν οι πιστολέρο με το καλάσνικοφ – Τσακώθηκαν στο γυμναστήριο και του «γάζωσαν» το σπίτι!

Ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία τα άτομα που «γάζωσαν» σπίτια στην Ελευσίνα. Οι άντρες της Ασφάλειας έχουν πλέον πλήρη εικόνα για το πώς ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η αρχή του νήματος τοποθετείται χρονικά το βράδυ της Τρίτης, όταν τσακώθηκαν σε γυμναστήριο ένας Ρομά, μέλος πολύ γνωστής οικογένειας της δυτικής Αττικής, με άτομα αλβανικής καταγωγής που επίσης έκαναν γυμναστική στον ίδιο χώρο.

Μετά τον τσακωμό αυτό, οι Αλβανοί μαζί με συνεργούς τους πήραν όπλα και «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ το σπίτι του Ρομά με τον οποίο τσακώθηκαν στο γυμναστήριο και το σπίτι του θείου του. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν γρήγορα τους δύο από τους εμπλεκομένους στους πυροβολισμούς, οι οποίοι αναζητήθηκαν στα σπίτια τους, χωρίς αποτέλεσμα. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ ο ένας εκ των δύο είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (παρουσία στο Α.Τ. της περιοχής του).

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο των πυροβολισμών εντοπίστηκαν 13 κάλυκες από Καλάσνικοφ, των 7,62 χιλιοστών και ένας κάλυκας από 9αρι πιστόλι . Μετά το περιστατικά ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, με τη συνδρομή πολλών υπηρεσιών, όπως ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Δίωξη Ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι κρύβονται για να αποφύγουν τη σύλληψή τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.