Τάκης Φύσσας: «Δεν ακύρωσα τον γάμο μου για τον τελικό του Euro 2004, υπάρχουν τα προσκλητήρια»

Ο Τάκης Φύσσας ανήκει στους legends του Euro 2004 και μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ξεκαθάρισε τις φήμες που τον ήθελαν να ακυρώνει την ημερομηνία του γάμου του για τη μεγάλη διοργάνωση.

«Αστικό μύθο» αποκάλεσε όσα είχαν αναφερθεί σε ακύρωση του γάμου του λόγω του τελικού του Euro 2004: «Είναι αστικός μύθος 100% ότι ανέβαλα τον γάμο του λόγω του τελικού του Euro 2004. Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου γιατί 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό. Είχα όμως εντάξει τον γάμο μου μετά το Euro.

Είχα πει στη γυναίκα μου ότι «Κοίτα, θα συμμετάσχω μετά από πάρα πολλά χρόνια με την Εθνική μας ομάδα. Μετά από 24 χρόνια πάμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε, δεν θα φτάσουμε και μέχρι τον τελικό, θα θέλω να δω τα παιχνίδια».

Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στο τελικό, της είχα πει ότι θέλω να δω τον τελικό με τους φίλους μου. Δεν έγινε έτσι! Τελικά έπαιξα στον τελικό, ήρθα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 9 παντρευτήκαμε, όπως τα προσκλητήρια έγραφαν.

Σίγουρα δεν άλλαξα τον γάμο μου, τα προσκλητήρια υπάρχουν. Ήταν μία σπουδαία χρονιά από όλες τις απόψεις. Ήμουν 30 χρονών και πραγματικά, το να δουλεύεις τόσα χρόνια και να μπορείς να γεύεσαι τους καρπούς σου, είναι πολύ σημαντικό. Εκείνη τη χρονιά μου τα έφερε όλα μαζεμένα και μετά με έφερε στην αγκαλιά της Χριστίνας», είπε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.