Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

” Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία” ξεκαθαρίζει ο Τάσος Ξιαρχό.

Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, δε, ο χορογράφος σκιαγράφησε την ζήλια από πλευράς της τραγουδίστριας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε, κατάλαβα τον λόγο που όντως δεν με θέλει στη ζωή της. Ο λόγος της για μένα είναι γελοίος οπότε όλα τελειώνουν εκεί».

Δείτε ακόμα:  Η Σίσσυ Χρηστίδου σε περιπέτεια δίχως τέλος – «Χωρίς ρεύμα με -5»

«Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη την ημέρα και απλά κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Πλέον δεν την νιώθω φίλη μου. Αν η Κόνι μου χαμογελάσει, θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της αλλά δεν θα την σκέφτομαι καθημερινά. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινούν με μεγάλη ένταση και καταλήγουν στο τίποτα. Το ήξερα και της έλεγα πως κάποια μέρα δεν θα μιλάμε καν εμείς» πρόσθεσε ο χορογράφος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε ακόμα:  Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους ψεύτικους Instagram followers!

zappit.gr