Τάσος Σταυρίδης: Συμπορεύομαι με την προσπάθεια Μπουρνού για μια καλύτερη πόλη

Ο Τάσος Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και ζει στην Άνω Διώνη.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Mε αφορμή τον καθημερινό απολογισμό του έργου μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης θητείας του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και την άμεση, κομβική και καταλυτική του παρέμβαση στα τεράστια προβλήματα που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει ο Δήμος μας, δημοσιοποιώ ότι στηρίζω αδιαπραγμάτευτα την προσπάθεια του Βαγγέλη Μπουρνούς για μια καλύτερη πόλη και ανακοινώνω την επιλογή μου να συμπορευτώ με την δημοτική αμάδα του.

Κοινός μας στόχος είναι, να φέρουμε στο προσκήνιο τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας, με μόνο όπλο την ανιδιοτέλεια και το αίσθημα προσφοράς και ευθύνης, για ένα καλύτερο αύριο.
Αρνούμαι ταυτόχρονα να υιοθετήσω και να υπηρετήσω πρακτικές που αδιαφορούν και απαξιώνουν την περιοχή που αποφάσισα να ζήσω.

Δηλώνοντας -ως στάση ζωής- ενεργός πολίτης, για την λύση των ζητημάτων του τόπου μας, μοιράζομαι μαζί με τους συνεργάτες του το όραμα για έναν ακόμα καλύτερο δήμο, με υποδομές και προοπτικές που οφείλουμε στις παρούσες και μελλοντικές γενιές.

Η απόφαση αυτή που πάρθηκε από επιλογή και όχι από ανάγκη… δίνει το στίγμα του αγώνα που οφείλω στην οικογένεια μου και στους συμπολίτες μου.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Διαβάστε επίσης