Τέλος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA…

H εποχή των ανανεώσεων των νέων συμβολαίων στα κανάλια έχει ξεκινήσει όπως πάντα πριν ολοκληρωθεί επίσημα η σεζόν για να μπορούν τόσο οι σταθμοί όσο και οι εργαζόμενοι να έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους. Ο ALPHA προσέχει για να έχει και έτσι έχει ξεκινήσει να συζητάει μεταξύ άλλων και με έναν από τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές τους που ειδικεύονται στην ενημέρωση.

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση οι συζητήσεις του οποίου για ανανέωση της συνεργασίας του με τον ALPHA βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο με τις δύο πλευρές να θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Ειδικά για την πρωινή Infotainment εκπομπή των δύο τελευταίων ημερών της εβδομάδας «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είναι σχεδόν σίγουρο ότι συνεχιστεί όμως το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ισχύει για την παρουσία του δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Ο Νίκος Μάνεσης όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ επιθυμεί την αποχώρησή του από τα δελτία ειδήσεων ώστε να συγκεντρωθεί στην πρωινή του εκπομπή η οποία μάλιστα προβάλλεται στον ALPHA τις ίδιες ημέρες με την παρουσία του στα δελτία του σταθμού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.