Τέλος για διάσημο ζευγάρι της showbiz (φώτο+βίντεο)

Η Κιμ Καρντάσιαν ζει ένα τέλος εποχής. Το E!, το δίκτυο που φιλοξένησε το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν επί σειρά ετών, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ αναφέρει πως η 40χρονη ριάλιτι σταρ έχει φτάσει τη σχέση της με τον σύζυγό της Κάνιε στο χειρότερο σημείο.

Μπορεί να περιμένουμε από μέρα σε μέρα να σκάσει και επίσημα η ανακοίνωση του διαζυγίου, αλλά στο διάστημα αυτό τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, είναι η χειρότερη δυνατή.
Και τι εννοούμε με αυτό; Η Κιμ θεωρεί την απόφαση του χωρισμού τελειωμένη και η 40χρονη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της:

Δείτε ακόμα:  «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία»

«Η Κιμ προσπαθεί να είναι δυνατή και να προχωρήσει στη ζωή της. Τα διαδικαστικά και οικονομικά στοιχεία τα έχει αναλάβει άνθρωπος και για τον λόγο αυτό έχει αργήσει η ανακοίνωση του διαζυγίου», τονίζει η πηγή, η οποία κάνει μια ακόμα συγκλονιστική αποκάλυψη:

«Κιμ και Κάνιε όχι μόνο έχουν τελειώσει αλλά δεν μιλάνε καν. Ο Κάνιε όχι μόνο έχει τελειώσει με τον γάμο αυτό αλλά βιάζεται να γίνει η ανακοίνωση του διαζύγιου. Αν μάλιστα η Κιμ αργήσει κι άλλο, θα επέμβει εκείνος και θα καταθέσει αίτηση.

Δείτε ακόμα:  Full in love ο Πάνος Καμμένος - Η ανάρτηση για την εορτάζουσα σύζυγό του (φωτό)

queen.gr