Τέμπη: Συγκίνηση στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων – Καταθέτουν μηνύσεις

Φορώντας μαύρα ρούχα οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα, προκειμένου να συζητήσουν και να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα περιλαμβάνουν και την κατάθεση μηνύσεων.

Οι σφιχτές αγκαλιές στην είσοδο να τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων και δημιούργησαν έντονα συναισθήματα συγκίνηση. Οι συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, μιλούν για έγκλημα πίσω από τον θάνατο των παιδιών τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. Μαζί τους και ένας από τους πραγματογνώμονες που έχουν και όλο αυτό το διάστημα μετά το δυστύχημα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.

Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα που τους παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτίριο της Θεοφράστου.

Ο πραγματογνώμονας των οικογενειών που κατέφτασε στο σημείο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και ερωτώμενος απάντησε πως αυτά που θα ακούσουν οι συγγενείς θα τους συγκλονίσουν.

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταθέσουν ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων των Αρχών καθώς και υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάλογη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30 οικογένειες και συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

dnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.