«Θα σταματούσα τα πάντα για να παίξω έστω σε 2 επεισόδια του Maestro»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τα τηλεοπτικά.

«Είναι νωρίς ακόμα. Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω γιατί τώρα είμαι πάρα πολύ μουδιασμένος και δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μου ανάγκη για του χρόνου. Τώρα επειδή περνάω τόσο καλά και μου αρέσει αυτό που κάνω, δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Θα σταματούσα τα πάντα για να παίξω έστω για 2 επεισόδια στο Maestro»

«Μου αρέσει η τηλεόραση που δεν είναι πάρα πολύ ‘χαλαρή’, που έχει στόχο, έχει πρόγραμμα, έχει θέση, έχει άποψη ‘πολιτική’ ως θέμα του να είσαι πολίτης όχι πολιτικά» είπε αρχικά, ενώ σχετικά με το τι παρακολουθεί ο ίδιος στην τηλεόραση αποκάλυψε: «Ο Νίκος ο Μουτσινάς είναι μια εκπομπή που παρακολουθώ τα μεσημέρια, βλέπω συνεντεύξεις γιατί μου αρέσει να ανοίγω ‘μικρές χαραμάδες’ σε ανθρώπους που μου αρέσουν και παρακολουθώ και συνδρομητική τηλεόραση, δηλαδή σειρές. Ελληνικά σίριαλ δεν μπορώ να δω γιατί δεν μπορώ να τα ‘ακολουθήσω’. Το Maestro είδα το οποίο ήταν ‘μαζεμένο’, είχε 10 επεισόδια και μου θύμισε και παλιές εποχές. Ίσως από το ‘Παρά πέντε’ να είχα αυτή την ανάγκη κάθε εβδομάδα να περιμένω το επόμενο επεισόδιο. Πέρασαν 20 χρόνια για να το ξαναπάθω» είπε.

Σχετικά με το τι ονειρεύεται να κάνει τηλεοπτικά ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα μεγάλο τηλεοπτικό σόου που δεν υπάρχει πέρα από το ‘J2US’. Να έχουμε κάθε εβδομάδα ένα ραντεβού, να έχουμε μία Ρούλα Κορομηλά σε όλα τα κανάλια. Θα ήθελα να υπάρχουν show, μου λείπουν. Από την άλλη λατρεύω να παίζω σε μια σειρά μυθοπλασίας. Δηλαδή αν μου έλεγες να παίξω στο Μaestro θα τα σταματούσα όλα για να πάω να παίξω στο Maestro σε δύο επεισόδια. Το λατρεύω κι αυτό. Όλα έχουν κάτι διαφορετικό».

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.