Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Φρέντυ… Η Ναταλία «εκθέτει» τη μητριά της, Μαρία Ιωαννίδου για την άγνωστη σχέση με τον Κιμούλη: «Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου…»

Ερωτικό «μαναφούκι» στον τηλεοπτικό αέρα με τη Μαρία Ιωαννίδου να βρίσκεται μάλλον… εκτεθειμένη.

Όλα ξεκίνησαν όταν, με αφορμή το «τσουνάμι» των καταγγελιών και των μηνύσεων στον θεατρικό χώρο, η 78χρονη χορεύτρια-ηθοποιός και χήρα του θρύλου Φρέντυ Γερμανού αποκάλυψε πως, στο παρελθόν, υπήρξε ζευγάρι για τρεις μήνες με έναν από τους καταγγελλόμενους για κακοποιητική συμπεριφορά ηθοποιούς-σκηνοθέτες, Γιώργο Κιμούλη.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού ήρθε σε δύσκολη θέση όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν για το θέμα.

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα. Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Τι με ρωτάτε; Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια, το 1989. Δεν θυμάμαι ν να έχει αναφερθεί ποτέ ο Γιώργος Κιμούλης σε οικογενειακό τραπέζι. Τώρα το άκουσα κι εγώ. Ίσως να ήταν στη διακοπή της σχέσης», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις και προφανώς σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί η αμηχανία που προκλήθηκε από την αποκάλυψή της μητριάς της, είπε πως η σχέση αυτή μπορεί να είχε δημιουργηθεί την περίοδο που η Ιωαννίδου είχε χωρίσει με τον πατέρα της…

Δες το βίντεο με την αμηχανία της Ναταλίας:

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.