Θανάσης Αλευράς για Eurovision 2024: «Μας φάγανε ζωντανούς οι κανίβαλοι»

Μία νέα απάντηση με τον δικό του μοναδικό τρόπο έδωσε ο Θανάσης Αλευράς σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα που μετέδωσαν την φετινή Eurovision.

Μέσα από τη νέα παράσταση που συμμετέχει, στην «Ταράτσα του Φοίβου», ο Θανάσης Αλευράς «τρόλαρε» εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Ο ηθοποιός μαζί με τον συνεργάτη του Ζερόμ Καλούτα μπήκαν στο στόχαστρο λόγω κάποιων αστοχιών που είχαν κατά την μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision, ενώ και η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι» δεν την «γλίτωσαν».

«Τη φάγατε την κοπέλα. Τη φάγατε. Μας φάγατε κι εμάς. Μας φάγανε οι κανίβαλοι. Μας φάγανε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά, κι από εμένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε είναι η σούβλα» αναφέρει στην αρχή του act του ο Θανάσης Αλευράς.

«Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν τα κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό. Δεν είναι καλό. Είναι ινδικό. Είναι κλεμμένο. Είναι αριστούργημα. Είναι ντροπή. Είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό… είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη και ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση» λέει σε άλλο σημείο.

«Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε, εμείς εκεί, το Ζάρι… Και να σας πω και κάτι; Εμένα δε μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά, εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι… Ήθελα να ήξερα, αν το έλεγε το Ζάρι κανένας άλλος καλλιτέχνης που δε μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;», καταλήγει ο ηθοποιός.

newsit.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.