Θάνατος δοκίμου: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το fast food στην Τυνησία και τον αιφνίδιο πυρετό – Καθυστερεί η νεκροψία

Πολλά είναι τα σενάρια και τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού της πλου.

Με το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού είχαν καταπλεύσει σε ένα λιμάνι της Τυνησίας και μαζί με άλλους δόκιμους γευμάτισαν σε ένα εστιατόριο γνωστής αλυσίδας fast food. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έφαγαν κάτι που της προκάλεσε τόσο μεγάλο πρόβλημα υγείας, να ανεβάσει ουσιαστικά πολύ υψηλό πυρετό στις 23 Αυγούστου, στις 24 να εισαχθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στις 25 του μηνός να χάνει τη ζωή της.

Άλλοι δύο δόκιμοι που παρουσίασαν τα ίδια συμπτώματα είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να παρουν εξιτήριο.

Οι γονείς της κοπέλας βρίσκονται στη Νάπολη και είναι συντετριμμένοι και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή από Ιταλούς ιατροδικαστες και είναι γεγονός πως έχει καθυστερήσει αρκετά.

Τα ερωτήματα ενδεχομένως να απαντηθούν και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα είχε αναρρώσει από κορονοϊό και είχε περάσει πέντε ημέρες καραντίνας στο πλοίο. Η κοπέλα επισκέφθηκε το εστιατόριο της Τυνησίας αφού πρώτα είχε αρνητικό τεστ.

ethnos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.