Θάνος Καλλίρης – Θέμης Αδαμαντίδης. Συναντήθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής της Πηγής Δαούλα

Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση έγινε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση Σύγχρονης Τέχνης που πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Time of Art στην Κηφισιά.

Για να τιμήσουν την εικαστικό Πηγή Δαούλα ανάμεσά στους καλεσμένους βρέθηκαν ο Θάνος Καλλίρης με τη σύντροφό του, Ελένη Γεωργούση και ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδευόμενος από τους ιδιοκτήτες της καινούριας του δισκογραφικής εταιρείας Finix Γιάννη Παρμαξίδη και Δημήτρη Μουστάκα.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της έκθεσης “Culture in colorful motion”, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν σε έναν κόσμο πολύχρωμο και ελπιδοφόρο γεμάτο χρώματα και εκρηκτικές συνθέσεις.

Η Πηγή Δαούλα λάτρης της Μοντέρνας Τέχνης και του αφηρημένου εξπρεσιονισμού, έχει βρει την απόλυτη έκφραση στην τεχνική του pouring και του driping μακριά από νόρμες και συμβατικές τεχνικές.

Λάτρεις της μοντέρνας ζωγραφικής και γοητευμένοι από το αποτέλεσμα δήλωσαν οι δύο τραγουδιστές καθώς και οι δύο ένιωσαν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας που δημιουργεί η συγκεκριμένη τεχνική.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με ραντεβού και με τον περιορισμένο αριθμό ατόμων στο χώρο ενώ οι καλεσμένοι είχαν πρόσφατο rappid test για να φωτογραφηθούν χωρίς μάσκες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.