Τhe Voice: Όλη η Ραφήνα στο πλευρό της ραφηνιώτισας Κωνσταντίνας Κορδούλη


Μια 21χρονη κοπέλα από τη Ραφήνα όχι μόνο κατάφερε να πείσει και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, αλλά μετά τους παρακολουθούσε συγκινημένη να δίνουν μάχη για να την πάρουν στην ομάδα τους.


Λοιπόν η κοπέλα που έλαμψε στο The Voice δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Κορδούλη, η οποία σήμερα ρίχνεται στη μάχη των knockouts.

Στο πλευρό της θα έχει τη μισή Ραφήνα σχεδόν αφού εκτός από όσους πάνε στο στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του μουσικού παιχνιδιού, με πρωτοβουλία της παραγωγής του The Voice, θα φύγει πούλμαν με αφετηρία την πόλη μας, με όλους τους φίλους και της φίλες της ώστε να εμψυχώσουν την Κωνσταντίνα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Με υπαιτιότητα του Δήμου Μαραθώνα η διακοπή υδροδότησης στο Ν. Βουτζά - Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Κορδούλη, ανέβηκε στη σκηνή του 3ου Blind Audition του φετινού The Voice και η ερμηνεία της στο κομμάτι “O Pastor”, μάγεψε τους πάντες.

Και οι 4 κριτές της είπαν εξαιρετικά λόγια για την ερμηνεία της με την ίδια να λέει διαρκώς “ευχαριστώ” εμφανέστατα συγκινημένη.

Η δε Έλενα Παπαρίζου την πλησίασε και της σκούπισε το κραγιόν, ενώ μετά και η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε το ίδιο… διορθώνοντας την Έλενα και παράλληλα και οι Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς δήλωναν πως εύχονταν η νεαρή να δεχτεί να πάει στην ομάδα τους.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός σε Δήμο της Αν. Αττικής: Επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 σε δημοτικό υπάλληλο (φωτό)

Τελικά η Κωνσταντίνα επέλεξε να πάει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.