Θεοδωρικάκος: «Οι έλεγχοι στους συνδέσμους των οπαδών θα είναι συνεχείς»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε δήλωσή του δελτίο ειδήσεων ΑΝΤ-1 αναφέρθηκε στους αστυνομικούς ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών.

Όπως τόνισε ο υπουργός, οι έλεγχοι στους συνδέσμους θα είναι συνεχείς, έπειτα από τις σημερινές και χθεσινές αστυνομικές εφόδους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Είναι δεδομένη η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων να είναι συνεχείς. Όσοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα. Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς», δήλωσε ο υπουργός.

Νωρίτερα, με εγκύκλιό του, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ζαχαρίας Κοκκινάκης καλεί τους εισαγγελείς όλης της χώρας να βρίσκονται σε εγρήγορση και να εξαντλούν κάθε δικονομική δυνατότητα για την πρόληψη και τη δραστική αντιμετώπιση εγκλημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή με αθλητικό υπόβαθρο.

 

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.