Θεοφανία Παπαθωμά για Άγριες Μέλισσες: «Νέες περιπέτειες στο Διαφάνι»

Με πλήθος εκπλήξεων και ανατροπών αναμένεται να έρθουν στις οθόνες μας οι Άγριες Μέλισσες τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Ο τρίτος κύκλος της σειράς, άλλωστε, θα είναι πολύ διαφορετικός και η πλοκή θα αλλάξει…

Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να επιστρέψει πολύ διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες, είναι και αυτός της Βιολέτας. Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για τις εξελίξεις, στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Μένια Κούκου.

«Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή που υποστηρίχτηκε από όλους και το βιώσαμε όλοι δυνατά, γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε με την πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα έχει κάποια φλας μπακ και θα τον βλέπουμε τον Μιλτιάδη.

Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.