Θες την καλύτερη ψησταριά για να ψήσεις το Πάσχα το αρνί; Έλα στον Γ. Κρίσιλια

Κοντοζυγώνει το Πάσχα και όλοι σκέφτονται πως θα ψήσουν το αρνί στη σούβλα ή θα βάλουν το κοκορέτσι να γυρίζει. Όλα αυτά όμως προύποθέτουν και μια ψησταριά υψηλών προδιαγραφών που να διαθέτει όλους τους χώρους και όλα τα “συστήματα’. Ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί για όλα αυτά; Ο Γ. Κρίσιλιας.

Μπορεί να σου φτιάξει ψησταριά εξωτερικού χώρου στις διαστάσεις που θέλεις, σε πολλά λειτουργικά σχέδια ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, σχεδιασμού και απόχρωσης ώστε να ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα και στις προτιμήσεις σας.

Ψησταριές, ξυλόφουρνοι, πάγκοι, νεροχύτες σε διαφορετικές διαστάσεις, χρώματα και σχεδιασμούς δημιουργούν ένα λειτουργικό και αισθητικό σετ ψησταριά – barbeque για τον κήπο σας. Και φυσικά όχι μόνο για την ημέρα του Πάσχα. Για όλα τα σαββατοκύριακα και όλες τις εποχές.

Κι από τιμές, οι καλύτερες της αγοράς. Κάθε μέρα είναι ανοιχτά για να πάρετε πληροφορίες και να σας δώσει την καλύτερη προσφορά. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες για να πάρεις μια… μυρωδιά από διάφορες δουλειές που έχουν κάνει.

Γ. ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ

23 χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος & Αρίωνος

Τηλ. 2294078189 και 6932647713

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.