Θύελλα Ραφήνας: «Λέτο είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου»

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Λευτέρη Παπαδόπουλου από την Θύελλα Ραφήνας στην Λάρισα και το ΔΣ των Λιγνιτωρύχων με μία συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου thiellafc.gr του εύχεται καλή σταδιοδρομία στις νέες προκλήσεις σε ποδοσφαιρικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας Ραφήνας για την μεταγραφή του Λευτέρη Παπαδόπουλου στην ΑΕ Λάρισας

Το Δ.Σ. του συλλόγου , ανακοινώνει επίσημα ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 18χρονου ποδοσφαιριστή μας Παπαδόπουλου Λευτέρη στην Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ. Δεν θα αρκεστούμε στα τυπικά που λέγονται και γράφονται σε τέτοιες στιγμές, αλλά θα μιλήσουμε από καρδιάς. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής μας φτάνει στα γήπεδα της μεγαλύτερης κατηγορίας της χώρας μας και είμαστε πολύ περήφανοι που εκπληρώνετε ένας ακόμα , ίσως ο μεγαλύτερος στόχος μας.

Δείτε ακόμα:  Κύπελλο ΕΣΚΑ: Ο Αργοναύτης Ραφήνας απέκλεισε το Δούκα

Είναι μια τεράστια επιτυχία πρώτα του παιδιού μας του «ΛΕΤΟ» που δούλεψε με συνέπεια και υπομονή από 5 χρονών στα τμήματα υποδομής, της οικογενείας του που πάντα διακριτικά ακολουθούσαν το παιδί τους σε όλα τα γήπεδα με σεβασμό στον σύλλογο και τέλος σε όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, μία επιτυχία που ήρθε στην τρομερή στιγμή της επιτυχίας του στις Πανελλήνιες εξετάσεις (διπλή χαρά λοιπόν).

Λέτο ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις νέες προκλήσεις της ζωής σου, στην Α΄ Εθνική και στο Πανεπιστήμιο, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου, αφού έχεις το μέταλλο ανθρώπου που δουλεύει και πιάνει στόχους.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Δε θα πέσουν εύκολα

Εμείς όλοι διοίκηση, προπονητές, φίλαθλοι θα είμαστε νοερά δίπλα σου και θα έχεις την αμέριστη βοήθεια μας, σε περιμένουμε να μας κάνεις την τιμή στα εξηκοστά γενέθλια του συλλόγου που θα γίνουν το 2017, να σε τιμήσουμε για τις επιτυχίες σου, όπως πραγματικά σου αξίζει, αφού αποτελείς πρότυπο για όλα τα υπόλοιπα παιδιά μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του Λέτο, τον τέως ενωσιακό προπονητή κ.Μακροδημήτρη και τον Πρόεδρο της Α.Ε.Λ. κ. Κούγια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δείτε ακόμα:  Η Τριγλία εκτέλεσε τα Καλύβια 1-0 από τα... εννέα μέτρα! (φωτό)

Τέλος σου αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που από μωρό σχεδόν με τα χρώματα του συλλόγου μας ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά και το σύνθημά μας είναι «ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΛΕΤΑΚΙ» (λόγω της τωρινής σου μεγάλης ομάδος).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ