Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι σήμερα και πού εργάζεται

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, ο οποίος αποτελούσε ένα εκ των κορυφαίων στελεχών της ενημέρωσης του Mega; Δείτε πώς είναι σήμερα ο έμπειρος παρουσιαστής και πού εργάζεται αυτή τη στιγμή, αν και πια βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, σε εξίσου νευραλγικό πόστο με εκείνο του anchorman.

Υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Mega, ωστόσο είχε αποχωρήσει πριν το κλείσιμό του μετά από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Προ μηνών, ο Αντώνης Λιάρος επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά δε δουλεύει μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε υπάρξει μάλιστα και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από τον τρέχουσα σεζόν στο Open, δουλεύοντας στο πλευρό ενός παλιού του γνώριμου και φίλου, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι στο Μεγάλο κανάλι, αλλά στο Ανοικτό κανάλι, όπως επονομάζεται το κανάλι της Παιανίας.

Ο Αντώνης Λιάρος βρίσκεται εκεί ως αρχισυντάκτης, τόσο το μεσημεριανό όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που έκανε και στο Mega, με τη μόνη διαφορά, ότι παράλληλα με την αρχισυνταξία, είχε και την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου.

makeleio.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.