«Θλίψη και οργή»: Σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το νέο εργατικό δυστύχημα

Το βίντεο από το τραγικό δυστύχημα είναι σοκαριστικό.

Ανακοίνωση για το νέο εργατικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. «Συγκλονίζει το Πανελλήνιο, το βίντεο με το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα επί της Λεωφόρου Σουνίου», σημειώνει η Ομοσπονδία.

«Ταυτόχρονα, προκαλεί τρόμο, ανείπωτο πόνο και αγανάκτηση στους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι βλέπουν διαρκώς συναδέλφους τους να χάνουν τη ζωή τους ή να τραυματίζονται βαριά εν ώρα υπηρεσίας από την ανεπάρκεια των μέτρων ασφαλείας, τη μη αυστηρή τήρηση τους και την ασυνειδησία πολιτών-οδηγών.

Η λίστα με τα δυστυχήματα και ατυχήματα στους δρόμους κατά την διάρκεια αποκομιδής των απορριμμάτων από συνεργεία των Δήμων μεγαλώνει διαρκώς, αλλά παρά τις επίμονες προσπάθειες της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να αυστηροποιηθεί και να συμπληρωθεί το πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας ή να εφαρμοστεί πλήρως απ’ όλους, δεν ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων Υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α. και στα Υπουργεία. Όσο επικρατεί αυτός ο επικίνδυνος ωχαδερφισμός και η αδιαφορία, τόσο θα συμβαίνουν ατυχήματα σαν κι αυτό που έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου, στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού», προσθέτει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.