Θλίψη σε Παλλήνη & Γέρακα για τον χαμό του Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη σε τροχαίο

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Παλλήνη και ο Γέρακας για τον χαμό του Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σήμερα στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ο Ηλίας Περδίκης, διατηρούσε κατάστημα καφέ και εστίασης στην πλατεία του Γέρακα και ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης  από το 2015.

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος αναφέρει:

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον χαμό του αγαπητού φίλου και συναδέφλου Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη. Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος αλλά και άξιος αυτοδιοικητικός, που αγαπούσε τον τόπο του και τον υπηρετούσε, χάθηκε τόσο άδικα, σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι κάλπες για τις Εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό)

Ολόκληρη η δημοτική οικογένεια και η κοινωνία της Παλλήνης, θρηνεί. Αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη, τη συμπαράσταση και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, για την απρόσμενη χαμο του Ηλία.

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Ηλία, αντίο!

Θανάσης Ζούτσος

Δήμαρχος Παλλήνης

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτησε τον Ηλία Περδίκη γράφοντας:

Δείτε ακόμα:  Μάτι: Συγκλονιστικό μήνυμα από πυρόπληκτη - "Για τρίτη συνεχή χρονιά ζούμε τις απειλές του διωγμού"

Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτα σκληρή για ορισμένους.
Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συνειδητοποιήσω, πως ο φίλος μου ο Ηλίας, ο συνεργάτης μου και δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μου, ο ζωντανός και δημιουργικός νέος, ο νέος πατέρας δεν είναι πια μαζί μας.

Είναι η κακή στιγμή συνηθίζουμε να λέμε, αλλά πώς να απαλύνεις την τόση στενοχώρια και πόνο που προκαλεί…

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Ηλία φίλε μου και να δώσει δύναμη στη γυναίκα σου και την οικογένεια σου, να αντιμετωπίσουν την αναντικατάστατη απώλεια σου.

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: Δύσκολες ώρες για την Αντιδήμαρχο και γνωστή ηθοποιό Ασπασία Τζιτζικάκη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της