Θλίψη στην Αρτέμιδα – Έφυγε από τη ζωή η “κυρά Βαγγελιώ” της Αγίας Μαρίνας

Θλίψη στην Αρτέμιδα παραμονή του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας, προστάτιδας της πόλης. Όπως αναφέρει ο πατέρας Νικόλαος του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας, έφυγε από τη ζωή η κυρία Ευαγγελία,  γνωστή σε όλους  ως κυραΒαγγελιώ που διακόνησε με αγάπη τον Ναό, την Ενορία, τους ανθρώπους

Αναλυτικά στο μήνυμα του αναφέρει:

Σήμερα μέσα στην χαρά της προετοιμασίας της εορτής της Αγίας Μαρίνας, της προστάτιδάς μας, της πολιούχου της πόλης μας, της ελπίδας μας στις συμφορές, έφθασε ένα νέο. Νέο που ανθρωπίνως, το λες δυσάρεστο, Πνευματικά όμως το ζηλεύεις. Έφυγε από κοντά μας, εκοιμήθη εν Κυρίω, η κυρία Ευαγγελία. Η γνωστή σε όλους κυραΒαγγελιώ.

Η κυραΒαγγελιώ που διακόνησε με αγάπη τον Ναό, την Ενορία, τους ανθρώπους. Η κυραΒαγγελιώ που μίλαγε για την Αγία Μαρίνα σαν να ήταν φίλη της, συνεργάτης της. Είχε πάντοτε μια βεβαιότητα για την αρωγή της Αγίας Μαρίνας σε κάθε ανάγκη, σε κάθε δυσκολία. Είχε πάντοτε τον “αέρα” να της μιλήσει σαν ίσος προς ίσον. Αλλά είχε πάντα την αγωνία αν ολα γίνονται καλά. Αν τα καντήλια είναι αναμμένα, αν τα ενδύματα είναι σιδερωμένα, αν τα τρόφιμα πάνε στους σωστούς ανθρώπους και είναι αρκετά. Ίσως είναι πολλή λίγο το Facebook, για να εξιστορήσει κάποιος την κυραΒαγγελιώ.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στην Αρτέμιδα: Στο σημείο και η Πολιτική Προστασία Ραφήνας

Όμως η κυραΒαγγελιώ έφυγε σήμερα για το δικό της ταξίδι, όχι τις εκδρομές της Ενορίας. Έφυγε για να είναι αύριο εκεί, στην γιορτή, της αγαπημένης της Αγίας Μαρίνας. Σαν να ήρθε η Αγία Μαρίνα, την πήρε μαζί της να γιορτάσουν πραγματικά, με χαρά ανείπωτη.
Εις το επανιδείν.