Θωμάς Καντερές: Εκτόξευση της εγκληματικότητας στην Αρτέμιδα – “Άνοιξαν” και πέμπτο μίνι μάρκετ!

Επί δημαρχίας Δημήτρη Μάρκου δόθηκε η χαρά σε όλους τους κακοποιούς που δραστηριοποιούνται από την Αγία Παρασκευή και ανατολικότερα να έχουν μια περιοχή, με τεράστια έκταση και άναρχη δόμηση με δρομάκια σοκάκια και δεκάδες νυχτερινά μαγαζιά, έρμαιο τους.

Με τις ευλογίες του Δημάρχου μας το αστυνομικό τμήμα Αρτέμιδας μετοίκησε στα Σπάτα. Αποτέλεσμα η εκτόξευση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Οι διαρρήξεις εκατοντάδων κατοικιών και η παντελής έλλειψη αστυνόμευσης.

Ερωταστε κε Δήμαρχε, τι ενέργειες έχετε κάνει για την αστυνόμευση της περιοχής την περίοδο της καραντίνας όπου όλα τα καταστήματα είναι κλειστά και μετά τις 21:00 δεν κυκλοφορεί ψυχή έξω;

Χθες “άνοιξαν” το πέμπτο στη σειρά μίνι μάρκετ της περιοχής. Ερωταστε εάν γνωρίζετε ότι οι κακοποιοί περιμένουν το περιπολικό να ανέβει Σπάτα για να ξεκινήσουν τις παράνομες δραστηριότητες.

Ερωτάστε εάν γνωρίζετε ότι η ομάδα Δίας που είχε αναλάβει να καλύψει το κενό αστυνόμευσης, μετά την μετοίκηση του αστυνομικού τμήματος, δεν έρχεται πια στην Αρτέμιδα καθώς κάνει ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές.

Ο κορωνοιος μπορεί να αποτελεί απειλή, αλλά με την προστασία των κατοικιών και των επιχειρήσεων από τους κακοποιούς τι κάνουμε;

Θωμάς Καντερές

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.