Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε και αν ανήκει στον αγνοούμενο Στάθη Ανθή – DNA από τον αδελφό του (βίντεο)

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 8 Μαρτίου με την οικογένειά του να καλείται για την αναγνώριση της σορού που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία Bigbury Bay στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Kingsbridge: «Η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Όπως αναφέρουν οι αρχές, δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν και ο αδελφός του, Δημήτρης ήταν αυτός που βρέθηκε στη Βρετανία για να δώσει δείγμα DNA.

«Βρέθηκε μια σορός η οποία ήταν εκεί στην περιοχή του νησιού που χάθηκε ο αδελφός μου… Δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση αν η σορός που βρέθηκε εκεί είναι του αδελφού μου ή όχι. Γιατί δεν ψάχνουν μόνο τον αδελφό μου, υπάρχει και κόσμος που έχει χαθεί πριν τον αδελφό μου και τον ψάχνουνε» τόνισε ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας στο Live News.

«Μου πήραν δείγμα DNA και φαντάζομαι και από άλλους, όχι μόνο από εμένα για να ταυτοποιήσουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που χάθηκε. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο αδελφός του αγνοούμενου.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.