Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε και αν ανήκει στον αγνοούμενο Στάθη Ανθή – DNA από τον αδελφό του (βίντεο)

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 8 Μαρτίου με την οικογένειά του να καλείται για την αναγνώριση της σορού που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία Bigbury Bay στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Kingsbridge: «Η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Όπως αναφέρουν οι αρχές, δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν και ο αδελφός του, Δημήτρης ήταν αυτός που βρέθηκε στη Βρετανία για να δώσει δείγμα DNA.

«Βρέθηκε μια σορός η οποία ήταν εκεί στην περιοχή του νησιού που χάθηκε ο αδελφός μου… Δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση αν η σορός που βρέθηκε εκεί είναι του αδελφού μου ή όχι. Γιατί δεν ψάχνουν μόνο τον αδελφό μου, υπάρχει και κόσμος που έχει χαθεί πριν τον αδελφό μου και τον ψάχνουνε» τόνισε ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας στο Live News.

Δείτε ακόμα:  Θύμα ληστείας αστυνομικός έξω από το ΑΠΘ - Του έκλεψαν το κινητό

«Μου πήραν δείγμα DNA και φαντάζομαι και από άλλους, όχι μόνο από εμένα για να ταυτοποιήσουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που χάθηκε. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο αδελφός του αγνοούμενου.

newsit.gr