Θρίλερ με τον σκελετό σε ερειπωμένη έπαυλη – Ανήκει στον χορευτή που έχει εξαφανιστεί; (βίντεο)

Θρίλερ στον Πειραιά με τον ανθρώπινο σκελετό που βρήκαν μέσα σε μια υδατοδεξαμενή παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην έπαυλης Μαυρομιχάλη την Παρασκευή 7 Μαΐου. Ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που τον ανέσυρε.

Το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το πανδοχείο που έμενε ο Γάλλος χορευτής που αγνοείται, σήμανε συναγερμό. Τα ευρήματα και το χρονικό διάστημα «δείχνουν» τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, που του άρεσε να κάνει γιόγκα και διαλογισμό σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια. Ήδη οι Αρχές, σε συνεργασία με τους Γάλλους, έχουν στα χέρια τους το DNA του άτυχου άνδρα, για να το συγκρίνουν με αυτό του σκελετού. Το «Τούνελ» μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Τσιανάκα, βρέθηκε στον τόπο και τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά.

«Κατά την ανάσυρση του σκελετού βρέθηκαν τούφες από σγουρό μαλλί, το οποίο παραπέμπει στον Τζόις. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά του σκελετού, που «μιλούν» για τον αγνοούμενο. Περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία από τον ιατροδικαστή», είπε ο κ. Τσιανάκας.

Πώς βρέθηκε στα ερείπια της έπαυλης;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γάλλου χορευτή, ανέφερε:

«Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως τα στοιχεία που είχαμε, δεν έδειχναν να είχε απομακρυνθεί ο Τζόις από τον Πειραιά. Πρέπει να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εδώ, στα ερείπια». Ο κ. Τσιανάκας τόνισε πως αν αποδειχτεί ότι ο σκελετός ανήκει στον Τζόις, θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

«Μας δημιουργείται η σκέψη ότι κάποιος μπορεί να του έχει κάνει κακό. Όλα τα πρόσωπα με τα οποία είχε συνδεθεί, μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο, κάτω από μία άλλη ιδιότητα πια. Από μία εξαφάνιση μυστήριο, μπορεί να μιλάμε για μία ανθρωποκτονία μυστήριο. Εάν κάποιος θέλει να κάνει κάτι κακό ή να κρύψει κάτι εδώ όπου βρέθηκε ο σκελετός, είναι ο ιδανικός χώρος…», κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο. Εξαφανίστηκε τη Παρασκευή 21 Αυγούστου, όταν έφυγε για διαλογισμό. Η εκπομπή βρέθηκε στο πανδοχείο και μίλησε με τον Γεώργιο Φωτάκη, νομικό εκπρόσωπο της επιχείρησης.

«Αυτή η πληροφορία είναι συγκλονιστική για εμάς, γιατί μιλάμε για ένα κτίριο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Πρέπει να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για να μπορέσει να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Να τον αναζητούμε σε όλη την Ελλάδα και τελικά να βρίσκεται λίγα μέτρα από εδώ που έμενε, αν τελικά διαπιστωθεί και επίσημα ότι είναι αυτός. Η Ασφάλεια και η Διεύθυνση Αναζητήσεων από τη ΓΑΔΑ προσήλθαν εδώ και έκαναν έρευνες στα γύρω κτίρια, ωστόσο δε βρήκαν κάτι. Μιλάμε για ένα επικίνδυνο σημείο με πυκνή βλάστηση. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε πριν μας πληροφορήσετε εσείς ότι υπήρχε ο σκελετός ακριβώς δίπλα από εμάς», ανέφερε σοκαρισμένος ο κύριος Φωτάκης.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ήθελε να μείνει στην Ελλάδα…

Οι ιθύνοντες του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία. Φαίνεται πως ο άτυχος χορευτής ενδιαφερόταν να μείνει στη χώρα μας. Η αίτηση αφορούσε σε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο. Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.