Η Θύελλα Ραφήνας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην πρεμιέρα των play-off της Γ’ Εθνικής, γνωρίζοντας την ήττα από τον Εθνικό.
Ο τεχνικός των «λιγνιτωρύχων», Πάρης Ανδράλας, παραδέχθηκε την ανωτερότητα και την ποιότητα του αντιπάλου, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, ακολουθώντας πιστά το πλάνο της και περιορίζοντας τους κινδύνους.
Σύμφωνα με τον κ. Ανδράλα, το παιχνίδι «γύρισε» στις αρχές του δευτέρου μέρους, όταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στα στόπερ (Φύτρος και Ελ Γκάμαλ) σε συνδυασμό με την αποβολή, άλλαξαν πλήρως τις ισορροπίες. Παρά την προσπάθεια των παικτών του να μείνουν στο ματς, ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και την ποιότητά του, φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση.
Κλείνοντας, ο προπονητής της Θύελλας έδωσε συγχαρητήρια στον Εθνικό, εκτιμώντας πως η διαδικασία για την πρώτη θέση έχει ουσιαστικά κριθεί και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πειραιά για τα επερχόμενα μπαράζ ανόδου.
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρης Ανδράλας στο Soccerlive Web TV:
















































