Θύελλα Ραφήνας: Το πλάνο της ΕΠΟ για τα μπαράζ

Η Θύελλα Ραφήνας ολοκλήρωσε μία εκπληκτική χρονιά την Κυριακή (6/6) στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και έτσι θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Η ΕΠΟ καλείται να ορίσει τις ημερομηνίες έναρξης των αγώνων διαβάθμισης προκειμένου να μάθουν και οι ομάδες το πότε θα αγωνιστούν με έπαθλο τα τέσσερα εισιτήρια (δύο από τον Βόρειο όμιλο και άλλα τόσα από τον Νότιο) για την παραπάνω κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε Δ.Σ. από το οποίο και θα αποφασιστούν οι ημερομηνίες με το πλάνο να θέλει έναρξη του Βορείου ομίλου την Κυριακή 13 Ιουνίου και του Νοτίου στον οποίο μετέχουν οι Ραφηνιώτες, στις 27 του ίδιου μήνα.

Δείτε ακόμα:  Παπαδιονυσίου, Γ. Τσούκας & Ζαφειρόπουλος συνεχίζουν στην Τριγλία

Και αυτό διότι ακόμα υπάρχουν αγωνιστικές εκκρεμότητες στον 7ο και τον 9ο όμιλο, αν και στον 7ο έχει κριθεί η πρωτιά (Κηφισιά), ενώ στον 9ο τρεις ομάδες (Παναιγιάλειος, Ζάκυνθος, Διαγόρας Βραχνέικων) ερίζουν για το εισιτήριο των μπαράζ.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι αγώνες της Θύελλας θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν και μάλιστα θα ολοκληρωθούν σε χρόνο express χωρίς ανάσα με πέντε αγωνιστικές Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή. Πάντως και στους δύο ομίλους οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιουλίου.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Έχει το «know-how» στην έδρα της η Χάουγκεσουντ

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής σκέψεις της ΕΠΟ οι αγώνες του Βόρειου ομίλου θα γίνουν τις Κυριακές13 Ιουνίου, 20 Ιουνίου, 27 Ιουνίου, 4 Ιουλίου και 11 Ιουλίου, ενώ αυτοί του Νότιου θα ξεκινήσουν την Κυριακή 27/6, ενώ η 2η αγωνιστική θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου, η 3η την Κυριακή 4 Ιουλίου, η 4η την Τετάρτη 7 Ιουλίου και το φινάλε στις 11/7.

Τέλος, θυμίζουμε ότι και οι δύο όμιλοι θα έχουν πέντε αγωνιστικές, με τέσσερα ματς για κάθε ομάδα συν ένα ρεπό, ενώ κάθε σύλλογος θα δώσει δύο ματς εντός έδρας και άλλα τόσα εκτός. Στο φινάλε οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν την άνοδο.