Θύμα bullying η Ιωάννα Τούνη – «Με είχαν φτύσει στα μούτρα» (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε το μεσημέρι της Πέμπτης να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media.

Η ξανθιά επιχειρηματίας, η οποία πλέον απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία μίλησε για το bullying και τον σχολικό εκφοβισμό που βιώνουν τα παιδιά κατά καιρούς.

Η Ιωάννα εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει και εκείνη θύμα bullying στο δημοτικό, ενώ παράλληλα έστειλε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλα τα παιδιά που την ακολουθούν.

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια.

Δείτε ακόμα:  Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Κωνσταντίνου - Σε ποια σειρά θα βρεθεί τη νέα σεζόν

Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει.

Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Δείτε ακόμα:  Αναστάτωσε τη Σαντορίνη με την κορμάρα της η Σόφη Πασχάλη (φωτό)

tlife.gr