Θύμα διαρρηκτών η Βούλα Πατουλίδου – Δείτε πώς άφησαν το διαμέρισμα

Ένα σπίτι άνω – κάτω μετά τη διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη, με την Βούλα Πατουλίδου να περιγράφει σκέψεις και συναισθήματα. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό, έκοψαν το ρεύμα και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και αντικείμενα αξίας. Ένας από τους γείτονες ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, οι δράστες είχαν ήδη γίνει καπνός.

Η Βούλα Πατουλίδου με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε την εικόνα που επικρατεί στο σπίτι της μετά το χτύπημα.

Η ίδια σοκαρισμένη τόνισε ότι οι δράστες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και εισέβαλαν στο σπίτι. «Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου λέει μια παροιμία. Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω» αναφέρει αρχικά η Βούλα Πατουλίδου και συνεχίζει: «Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα. Ο καλός μας γείτονας, αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό, έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν.

Η λεία τους ήταν συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών! Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται.

Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη. Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων.

Σήμερα έκλαψα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου. Τώρα συνέβη αυτό.Με εξόργισε! Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω. Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα. Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε. Τα αίτια είναι πολλά».

 

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.