Θύμα κλοπής ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας από την οικιακή βοηθό του – Τον έκλεβε επί 5 χρόνια!

Θύμα κλοπής από την 36χρονη οικιακή βοηθό που εργαζόταν σπίτι του επι σειρά ετών έπεσε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. Η νεαρή γυναίκα είχε κατορθώσει να αφαιρέσει αντικείμενα μεγάλης αξίας χωρίς να γίνει αντιληπτή και μάλιστα να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα 5 τελευταία χρόνια η νεαρή κατηγορείται ότι άρπαζε από το διαμέρισμα του πολύτιμα αντικείμενα.

Κάποια στιγμή, όμως, ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας κατάλαβε ότι του έλειπαν προσωπικά του είδη μεγάλης αξίας και θέλησε να κάνει καταγγελία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος ξεκίνησε έρευνα και σχετικά γρήγορα οι αρχές κατέληξαν στην 36χρονη οικιακή βοηθό.

Πώς δρούσε η οικιακή βοηθός

Η γυναίκα έκλεβε σιγά-σιγά από το διαμέρισμα του γνωστού ψυχιάτρου χωρίς εκείνος να το έχει συνειδητοποιήσει καθώς της είχε τυφλή εμπιστοσύνη.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η 36χρονη που εργάζονταν περιστασιακά σε οικία στο Κολωνάκι ως οικιακή βοηθός, προέβη κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος (5) ετών σε κλοπές αντικειμένων, μεταξύ αυτών κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της 17-10-2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.