Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο νοσηλευτές από ασθενή στο Δρομοκαΐτειο!

Σε δύσκολο βράδυ εξελίχθηκε το χθεσινό για δύο εργαζόμενου του Δρομοκαϊτειου αφού έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ύστερα από ξέσπασμα νοσηλευόμενου.

Δύο εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος τραυματίστηκαν, η κα. Μαυρογιάννη με κάταγμα κλείδας και ο κ. Κατωπόδης με κάκωση στο αριστερό γόνατο και τη μέση.

Το χρονικό του περιστατικού

«Ήταν ανοιχτή εφημερία. Κακώς, κατά την άποψή μου, είπαν στον πατέρα ενός ασθενούς να μείνει μέσα το βράδυ, γιατί εδώ τα επισκεπτήρια δεν έχουν επιτραπεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα λόγω του COVID-19, καθώς ο ίδιος δεν είχε την απαραίτητη πείρα και τις γνώσεις με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση».

» Το παιδί κάποια στιγμή έγινε επιθετικό, είπα στον πατέρα αφήστε να το χειριστώ, ο πατέρας όμως ήταν σε περισσότερη σύγχυση από το γιο, ήταν σε σοκ. Ούτε που κατάλαβε πως χτύπησε την κοπέλα και εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατωπόδης.

Χαρακτηριστικό, βεβαίως, είναι ότι το προσωπικό είναι ελάχιστο. Συγκεκριμένα, στη βάρδια που εξελίχθηκε το συμβάν ήταν 2 άτομα για 30 νοσηλευμένους συν εκείνων που θα έρχονταν για εφημερία. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι η υποστελέχωση.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.