Τι απαντά ο δημ. σύμβουλος Αρτέμιδας Δημ. Μποτζιολής για τα περί «κορονο-πάρτι ανευθυνότητας» στα γενέθλιά του

Ένταση και αντιπαραθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε η ανάρτηση από τον δημοτικό σύμβουλο (της παράταξης της κας Άνν. Ραφτοπούλου) Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρη Μποτζιολή, της επίσκεψης που δέχθηκε από φίλους του ανήμερα των 50ών γενεθλίων του και ενώ βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown και ήδη τα τελευταία εικοσιτετράωρα «μετράμε» ένα νεκρό από κορωνοϊό ανά 12 λεπτά.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ του ο κ. Μποτζιολής φαίνονται να τον επισκέπτονται κάποιοι φίλοι του κρατώντας μια τούρτα προκειμένου να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος δείχνει έκπληξη – μιλάει στο κινητό του τη στιγμή της εισόδου των φίλων – και στη συνέχεια δέχεται τις ευχές τους ενώ ασπάζεται κάποιον από αυτούς.

Η ανάρτηση αυτή αναπαράχθηκε από τον επίσης δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Λάμπρου (της παράταξης του κ. Δημ. Μάρκου) με τίτλο «Παράνομο κορωνοπάρτυ και στην Αρτέμιδα!!!» και κάνοντας λόγο για «πάρτυ ανευθυνότητας και στην πόλη μας».

Δείτε ακόμα:  Φρίκη στην Αρτέμιδα: Αδίστακτοι ληστές βασάνιζαν επί ώρες ηλικιωμένη γυναίκα

Όπως ήταν φυσικό η διάσταση που πήρε το θέμα δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων ένθεν κακείθεν και για τον λόγο αυτό το notioanatolika.gr επικοινώνησε με τον κ. Μποτζιολή ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό.

«Γύρω στις 5.30 το απόγευμα (σ.σ. του Σαββάτου) βρισκόμουν στο σπίτι μου με τον γιο μου και ένα φίλο μου όταν δέχθηκα την επίσκεψη τριών ακόμη φίλων μου οι οποίοι μου έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά μου φέρνοντάς μου μια τούρτα. Σάστισα γιατί δεν περίμενα την επίσκεψή τους και μάλιστα τη στιγμή που μπήκαν μέσα μιλούσα στο κινητό μου», ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος.

«Μου έδωσαν την τούρτα, μου ευχήθηκαν και έφυγαν αμέσως» συμπλήρωσε ενώ σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν ξέρει πώς μετακινήθηκαν και τί μήνυμα έστειλαν για να τον επισκεφθούν για τα λίγα αυτά λεπτά.

Αναφερόμενος στον αλληλοασπασμό με έναν από τους φίλους του (κάτι που διακρίνεται καθαρά στο βίντεο) ο κ. Μποτζιολής είπε «ότι ήταν σε μια στιγμή ενθουσιασμού και σίγουρα ήταν ένα λάθος της στιγμής».

Δείτε ακόμα:  Ποιο είναι το εντυπωσιακό yacht που "άραξε" στην Αρτέμιδα και έρχεται στη Ραφήνα (φωτό)

Σχετικά με τις τούρτες μπροστά στις οποίες φωτογραφήθηκε ο δημ. σύμβουλος, διευκρίνισε ότι αυτές προέρχονται από τον γιο του ενώ οι υπόλοιπες απεστάλησαν από φίλους του.

Το notioanatolika.gr υπενθύμισε στον κ. Μποτζιολή την αναστάτωση που έχει δημιουργήσει το «κορωνοπάρτυ» του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσσού και την έκταση που έλαβαν οι αντιδράσεις σχετικά για να δεχθεί την εξής απάντηση: «Δεν θα μπορούσα να έχω οργανώσει κάτι και δεν οργάνωσα κάτι αφενός λόγω του κορωνοϊού στον οποίο τηρώ απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης, αφετέρου γιατί έχασα τη μητέρα μου τον Ιούνιο και το πένθος μου είναι ακόμη νωπό για να κάνω γιορτές».

Δεν παρέλειψε δε αναφέρει πως απόδειξη του ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι ήταν και ότι ο πατέρας του που μένει σε διπλανό διαμέρισμα δεν ήταν παρών παρότι βρισκόταν στο σπίτι του.

Δείτε ακόμα:  Αρτέμιδα: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.100 (φωτό)

Πάντως ο δημοτικός σύμβουλος επανέλαβε πως τηρεί πάντοτε τα μέτρα και όταν κυκλοφορεί στον δρόμο φορά πάντα μάσκα όπως και στην εργασία του.

Καταλήγοντας δε ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό. Ήταν απλά μια έκπληξη από τους φίλους μου. Για τα σχόλια του κ. Λάμπρου έχω να πω πως καλύτερα να σταματήσει να κρίνει τους άλλους. Θεωρώ ότι το θέμα πήρε έκταση και για αντιπολιτευτικούς στην παράταξή μου λόγους. Η διχόνοια μόνο κακά αποτελέσματα φέρνει, μονιασμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε δυσκολία πιστεύω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μποτζιολής εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Αρτέμιδας (έλαβε 851) με την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ με επικεφαλής την κα Άννα Ραφτοπούλου.

Δείτε παρακάτω τόσο την ανάρτηση του κ. Μποτζιολή όσο και αυτή του κ. Λάμπρου:

notioanatolika.gr