Τι καταγγέλλει η “Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα” για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» καταγγέλλει την μεθοδευμένη τακτική της Διοίκησης Τσίρκα στην όλο και περισσότερο υποβάθμιση των διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενώ μετά από καιρό εξαγγέλλεται για τις 23/11/2023 Δημοτικό Συμβούλιο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία) με θέματα μεταξύ άλλων τα δημοτικά τέλη, τους δημοτικούς φόρους, τις τιμές ανά τ.μ. παραχώρησης προς εκμετάλλευση δημοτικών χώρων κλπ. (Ουσιαστικά την οικονομική εισπρακτική πολιτική προς τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Δήμου μας) επικαλούμενος την «έλλειψη απαρτίας» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο της ώρας, αναβάλει την συνεδρίαση, παρά τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής Δημοτικού Συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκου Στεφανίδη για την πρωτοφανή απόφαση του προέδρου του Δ.Σ., που αποδεικνύει την σκοπιμότητα της ματαίωσης. Έρχεται τώρα μετά από μία εβδομάδα, στις 01/12/2023, να γίνει με τηλεδιάσκεψη για να μπορεί, με μικρότερη απαρτία, να πάρει αποφάσεις για σημαντικά θέματα, φέρνοντας ταυτόχρονα και θέματα εκτός ημερήσιας, όπως συνήθως κάνουν.

Μια τόσο σημαντική συνεδρίαση για τους δημότες, που θα έπρεπε να είναι σε διαβούλευση με επαγγελματικούς φορείς και κατοίκους πολύ πριν έρθει για ψήφιση, πάνε πάλι να την περάσουν σαν τυπική διαδικασία.

Να ξέρουν οι διοικούντες του Δήμου ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η Λαϊκή παρέμβαση και αντίδραση που προκαλεί η αντιδημοκρατική αρχή, θα τους χαλάσει τα σχέδια για κλειστά συμβούλια χωρίς την συμμετοχή φορέων,συλλόγων και κατοίκων.Εμείς θα ενημερώνουμε και θα αναδεικνύουμε τα σχέδια τους.

Δεν θα καταφέρουν να μην ακουστούν οι φωνές των κατοίκων για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συνεχίσει να σας καταγγέλλει και να ενημερώνει τους κατοίκους για τις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μεθόδους σας. Να καταργηθούν οι αντιδημοκρατικοί νόμοι για την Τοπική Διοίκηση που δεν εξυπηρετούν τα φτωχά και μεσαία στρώματα, αλλά συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα.

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.