Τι συμβαίνει με το Square στη Ραφήνα;


Επειδή πολλοί που περνούν καθημερινά από την κεντρική πλατεία Ραφήνας ρίχνουν και μια ματιά στο… παλιό Square και διερωτώνται τι τελικά συμβαίνει με αυτό το μαγαζί, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας λέμε…


Ως γνωστόν αυτό το μαγαζί, το γνωστό σε όλους μπαράκι που πέρασε χρυσές εποχές, άλλαξε χέρια και το πήρε ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αρτέμιδα αφού έχει ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής, το διάσημο Albatross.

Επειδή όμως το μαγαζί της Ραφήνας παραμένει κλειστό έδω και πολύ καιρό, πριν το Πάσχα αν δεν κάνουμε λάθος ήταν που πέρασε σε άλλα χέρια, όλοι έχουν μείνει με την απορία γιατί δεν λειτουργεί υπό τη νέα διεύθυνση. Απ΄ότι μάθαμε έχουν γίνει όλες οι εργασίες, στο εσωτερικό το μαγαζί έχει αλλάξει πλήρως και σε τίποτα δεν θυμίζει το παλιό.

Το νέο “αφεντικό” δεν βιάζεται, θέλει να κάνει κάτι “σωστό”, κάτι όμορφο γι αυτό και δεν τον ενδιαφέρει αν πέρασε το καλοκαίρι και δεν είχε ανοίξει ακόμα. Πληροφορίες μας λένε ότι φτάνει οσονούπω ο χρόνος που το πρώην Square θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. Τώρα αν θα αλλάξει η ονομασία ή θα παραμείνει Square δεν το γνωρίζουμε και νομίζουμε ότι μικρή σημασία έχει.

Συνεπώς, λίγη ακόμα υπομονή και θα μάθουμε νεότερα…