Τι συζητήθηκε στην συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής, με το νέο Διευθυντή της Τροχαίας Β/Α Αττικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός συναντήθηκε στο γραφείο του στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη με τον νέο Διευθυντή του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής Σωτήριο Ξυνό.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα όπως η οδική ασφάλεια των πολιτών, ο εκτεταμένος έλεγχος για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με σκοπό τον περιορισμό σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στα κυκλοφοριακά προβλήματα των κεντρικών αρτηριών της περιοχής ευθύνης του.

Περαιτέρω, συζητήθηκε η συνεργασία της Τροχαίας στην εφαρμογή της απόφασης για την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις περιόδους που η πρόβλεψη του κινδύνου εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών εκτιμάται πολύ υψηλή (κατηγορία 4).

Ο Αντιπεριφερειάρχης τον ευχαρίστησε για τη συμβολή της Τροχαίας στο δύσκολο αυτό έργο και επισήμανε πως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Περιφέρεια, με στοχευμένες ενέργειες, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια για την καλύτερη θωράκιση των πόλεων και την ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των πολιτών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.