Τι συζητήθηκε στην συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης, Χρ. Αηδόνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Αττικής Θάνο Ασκητή

Κατά την σύσκεψη εργασίας συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τα θέματα υπηρεσιών υγείας που απασχολούν τον Δήμο Παλλήνης.

Ένα από τα μείζονα θέματα ήταν και η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός κέντρου υγείας αστικού τύπου στον Δήμο Παλλήνης θέμα που έθεσε με ιδιαίτερη έμφαση ο Δήμαρχος κ Χρήστος Αηδόνης

Ο κ Ασκητής επιβεβαίωσε πως στον στρατηγικό σχεδιασμό της περιφέρειας Αττικής αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία κέντρων υγείας αστικού τύπου και πως η περιφερεια εξετάζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ακόμη θέματα που αφορούν την προληπτική ιατρική και ιδιαίτερα οι δράσεις υγείας που αναπτύσσει ο Δήμος Παλλήνης συζητήθηκαν διεξοδικά και προσδιόρισαν μια νέα ατζέντα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Παλλήνης και της περιφέρειας Αττικής.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν και οι κοινωνικές πολιτικές που πρέπει να ασκηθούν από τον Δήμο Παλλήνης σε συνεργασία με την περιφερεια για ευπαθείς ομάδες. Προγράμματα που ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και της Τοπικής αυτοδιοίκησης πχ Βοήθεια στο σπίτι, Φροντιστές υγείας κλπ συμφώνησαν πως αποτελούν αναγκαιότητα ενός Δήμου με ανθρώπινο πρόσωπο.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος υγείας κ Βίκτωρ Παναγιωτακόπουλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.