Τι τρέχει με τον ΣΚΑΪ; Κι άλλες αποχωρήσεις από το κανάλι!

Η απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη φαίνεται ότι ήταν η κορυφή του παγόβουνου για τον ΣΚΑΪ. Ο σταθμός δεν βρίσκεται στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται από τις αποχωρήσεις από το Φάληρο.

Στον ΣΚΑΪ η αλήθεια είναι ότι περίμεναν πολύ διαφορετικά τη φετινή σεζόν. Η οποία συμπίπτει με προεκλογική περίοδο. Στο κανάλι περίμεναν ότι αυτή θα ήταν η χρονιά τους, στηριζόμενοι και στο παρελθόν τους, αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές τους. Έκαναν και τη μεταγραφή του καλοκαιριού με τη Φαίη Σκορδά προκειμένου να απογειώσουν και το ψυχαγωγικό κομμάτι και περίμεναν τη… δικαίωση στους πίνακες τηλεθέασης. Μόνο που αυτή ακόμη δεν έχει έρθει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές γκρίνιες, εντάσεις αλλά και απολύσεις.

Η αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του Φαλήρου ήταν εκείνη που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της παρουσίας της στην πρωινή εκπομπή του σταθμού με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου. Όμως δεν ήταν και η μοναδική, δείχνοντας το πρόβλημα που υπάρχει πίσω από τις κλειστές πόρτες του κτιρίου της παλιάς παραλιακής οδού. Και η ένταση (όπως και οι φωνές της Εύης Κουτσαυτάκη) αυξάνεται.

Πρόσφατη ήταν και η αποχώρηση του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του σταθμού, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Έπειτα από καυγά με την Κουτσαυτάκη «εξήλθε και αυτός του γραφείου με την απόλυση ανά χείρας επειδή δεν συμφωνούσε με όσα θέλησε να του προσάψει».

Όπως αναφέρεται, μέσα σε δύο χρόνια το κανάλι έχει χάσει όλα τα στελέχη του: διευθυντές προγράμματος, διευθυντές λογιστηρίου, ένας εμπορικός διευθυντής, στέλεχος της νομικής υπηρεσίας και δεκάδες δημοσιογράφοι που είτε απολύθηκαν είτε παραιτήθηκαν γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή. Και όπως λένε οι πληροφορίες δεν σταματούν οι αποχωρήσεις, αφού υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται στα πρόθυρα να εγκαταλείψουν τον ΣΚΑΪ. Και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ανάλογη δημοσιότητα όπως στην περίπτωση της Κουτροκόη ή σε αυτή του Χάρη Βαρθακούρη και της συζύγου του Αντελίνας ή ακόμη και του Γιώργου Τσαλίκη με το συμβόλαιο που υποστηρίζει ο τραγουδιστής ότι δεν τηρήθηκε.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.