Την Πέμπτη η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στο Πικέρμι

Την Πέμπτη 6 Μαΐου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στο Πικέρμι καθώς το πλάνο επέκτασης της Δανέζικης αλυσίδας που πλέον φτάνει τα 44 καταστήματα στην Ελλάδα συνεχίζεται παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία συνεχίζει το πλάνο επέκτασής της που προβλέπει πολλά νέα καταστήματα αλλά και ανακαινίσεις υπαρχόντων καταστημάτων τα επόμενα χρόνια.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει: «Το κατάστημα στο Πικέρμι είναι ένα ακόμα βήμα για τη διεύρυνση του δικτύου μας με νέο μεγάλο στόχο να ξεπεράσουμε τα 60 καταστήματα μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάθε μεγάλος δήμος και πόλη της Ελλάδας αποτελεί πιθανή περιοχή για ένα κατάστημα JYSK και για αυτό εξετάζουμε συνεχώς κτίρια που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν καταστήματα που να καλύπτουν τις προδιαγραφές μας. Η JYSK έχει πλέον εδραιωθεί ως μια μεγάλη αλυσίδα στο χώρο των ειδών σπιτιού, κήπου και ύπνου και έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες στην Ελλάδα. Η εμπειρία μας από την δημιουργία πάνω από 3.000 καταστημάτων σε 51 χώρες στον κόσμο αλλά και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από το 2015 στην Ελλάδα μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την πανδημία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Ταυτόχρονα σύντομα θα ξεκινήσει και ένα πλάνο ανακαινίσεων καταστημάτων που έχουν ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας με βάση το νέο concept που εφαρμόζεται ήδη στα νέα μας καταστήματα και προσφέρει μια ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία ».

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Ξεκίνησαν τα έργα για την αποχέτευση στο Ντράφι! (φωτό)

Ταυτόχρονα με την επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων αλλά και την ανάπτυξη του τζίρου η εταιρεία θέλει να αναπτύξει περισσότερο την marketing επικοινωνία και παρουσία της ενώ η ομάδα των στελεχών της μεγαλώνει συνεχώς καθώς προστίθενται τομείς που απαιτούν νέες δεξιότητες, όπως για παράδειγμα το κανάλι Β2Β το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Πικέρμι

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Μαραθώνος 25.
Λόγω των συνθηκών και για την αποφυγή συνωστισμού δεν θα πραγματοποιηθούν οι συνήθεις εκδηλώσεις που ετοιμάζει η JYSK για τα εγκαίνια καταστημάτων της αλλά έχει τυπωθεί και διανέμεται φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Πικερμίου.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Προσοχή στη Λ. Μαραθώνος - Εργασίες για την επισκευή δικτύου ύδρευσης (φωτό)

Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 3.000 καταστήματα και 26.500 υπαλλήλους σε 51 χώρες. Στη Γερμανία τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,8 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Σε ταβέρνα στο Πικέρμι ο Παύλος Πολάκης - "Περιμένω έλεγχο για τον κορονοϊό" (φωτό)

www.JYSK.com