Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κέντρο Υγείας Ραφήνας (φωτό)


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Ραφήνας, το οποίο τα τελευταία χρόνια, μετά τη δωρεά του Αθανασίου Μαρτίνου αλλά και του προσωπικού που εργάζεται σε αυτό, έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι που εξυπηρετεί περισσότερους από 88.000 ασθενείς το χρόνο.


Η Υπεύθυνη Συντονισμού της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ραφήνας, κα Αναστασία Ζαρζάλη, υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, τον τ. Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, τους υποψηφίους Δημάρχους Δαμιανό Φαφούτη, Ανδρέα Βασιλόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο και ιατρό Μάκη Βουδούρη, τον κ. Ζώτο υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ, όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και φυσικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας. Η εκδήλωση να τονίσουμε ότι δεν έγινε στο Αμφιθέατρο φέτος διότι αυτός ο χώρος είναι γεμάτος φάρμακα για τις ανάγκες των πυρόπληκτων. Γι αυτό και προτιμήθηκε ο χώρος με τα επείγοντα περιστατικά.

Τέλος κα Αναστασία Ζαρζάλη, αναφέρθηκε στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας, το οποίο προσφέρει από το καλοκαίρι του 2016 τις υπηρεσίες του σε 24ωρη βάση, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία χρόνια, έκτακτα και επείγοντα περιστατικά στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 


Διαβάστε επίσης