Το “αντίο” με ευχαριστίες του Χρήστου Μουλλάκη στον Θησέα Νέας Μάκρης

Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια ποδοσφαιρικά αλλά και προπονητικά, χώρισαν οι δρόμοι μας με την ομάδα του Θησέα με κάθε στιγμή να είναι μοναδική και οι αναμνήσεις μόνο θετικές.!!

θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τον προπονητή Βλάση Χατζηαναστασίου ο οποίος με πίστεψε ποδοσφαιρικά σε μια στιγμή που είχα σχεδόν σβήσει την καριέρα μου και είχα παρατήσει τον εαυτό μου και με ξαναέκανε ποδοσφαιριστή για να παίξω άλλα δυόμισι χρόνια σε πολύ καλό επίπεδο, με πολύ ανταγωνισμό κάνοντας πολύ καλές χρονιές που θα τις θυμάμαι για πάντα γιατί στο ποδόσφαιρο μένει πάντα η τελευταία εικόνα.

Δείτε ακόμα:  Τεντόγλου: «Δεν ασχολείται κανένας από την Πολιτεία, ακούσατε και τον Ιακωβίδη»

Επίσης σε αυτό συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον ευχαριστώ πολύ και αυτόν με τη σειρά μου και η γυμναστάρα που ακούγεται στο όνομα Mιχάλης Λελεκίδης.!!! Εν συνεχεία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Τρίμη αλλά και όλη την διοίκηση της ομάδας, και τον καθένα ξεχωριστά, που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα αρχικά σαν ποδοσφαιριστή και πέρυσι σαν βοηθό προπονητή δίπλα στον Βλάση.!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα μαζί τους σαν συμπαίκτης αλλά και σαν προπονητής (μου προσέφεραν σεβασμό και καλούς τρόπους ακόμα κι αν ήμουν νέος στο έργο μου) και εύχομαι σε όλους, σε αυτούς που έμειναν και σε αυτούς που διάλεξαν άλλο δρόμο, να έχουν πάντα υγεία και υψηλά όνειρα.

Δείτε ακόμα:  Από τη Θύελλα Ραφήνας στη Μάχη Μαραθώνα ο Νίκος και ο Δημήτρης Γεραμάνης

Εύχομαι ο καινούργιος δρόμος που χαράζει ο Θησέας να είναι γεμάτος επιτυχίες και να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει από δω και πέρα ειδικά στηριζόμενος στα νέα παιδιά.! Υπάρχει ταλέντο και πολύ διάθεση και εύχομαι να μείνει εκεί που τον πήγαμε όλοι μαζί βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του.!!!

Εις το επανιδείν..!!!