«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Δήμου Μαραθώνα «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος»

Και φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τους εθελοντές τους δεν μπορούσε να λείπει από τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Δήμου Μαραθώνα «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φυτρος»

Συγκεκριμένα ομάδα εθελοντών με την Ιατρική Κινητή Μονάδα Παιδιών και Νεογνών του Οργανισμού, στελεχωμένη από διασώστες και εθελοντή γιατρό έδωσαν το παρών και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές στον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Δήμου Μαραθώνα «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φυτρος».

Ο Ποδηλατικός Γύρος Δήμου Μαραθώνα, που διοργανώνει το Αυτοτελές τμήμα Διαχείρισης Πολιτιστικών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων & Εκδηλώσεων, υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της διαδρομής.

Σημείο εκκίνησης του Γύρου είναι η Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου και σημείο τερματισμού ο Ναυτικός Όμιλος στο Μάτι για τους ενήλικες και η Αφετηρία του Μαραθωνίου για τα παιδιά και τους εφήβους.

Ο ποδηλατικός γύρος είναι αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων που χάθηκαν άδικα στη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, και το όνομά του έχει πάρει από την αδικοχαμένη οικογένεια Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις συγκινητικές στιγμές που μοιραστήκαμε, τις ιστορίες που μοιραστήκατε μαζί μας και την αγάπη που δείχνετε πάντα στο έργο του Οργανισμού!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.