Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προσέφερε δώρα σε «Ελπίδα», «Αρωγή», Χατζηπατέρειο Ίδρυμα

Δίπλα σε παιδιά και άτομα που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και δομές βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά, αυτές τις γιορτινές μέρες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προσφέροντας δώρα και παιχνίδια, ως μία ελάχιστη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ε.Ε.Α., ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20/12/2023, κατά σειρά, το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και τον Ξενώνα Ελπίδα, όπου παρέδωσαν τα δώρα και μοιράστηκαν στιγμές χαράς, ζεστασιάς και συγκίνησης με τα παιδιά και τους ενήλικες που φιλοξενούνται στις δομές αυτές.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βρίσκεται διαχρονικά κοντά στα παιδιά, που ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών, χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξή μας. Ως Επιμελητήριο πιστεύουμε ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία πάνε μαζί, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, και με αυτόν τον γνώμονα πορευόμαστε και δρούμε. Συγχαίρουμε όλους τους φορείς για το σπουδαίο έργο τους και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί με κάθε δυνατό τρόπο”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή» επισκέφθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Δρόσος. Το “παρών” έδωσαν ακόμη ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών κ. Σπύρος Βάθης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αχαρνών κ. Δημήτρης Κωφός.

Στην παράδοση των δώρων στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής. Παρέστη επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Λουκία Κεφαλογιάννη.

Στον Ξενώνα Ελπίδα, ο οποίος σύντομα πρόκειται να μετονομαστεί, όπως ανέφερε η Διευθύντριά του κ. Άννα Παναγοπούλου, σε Ξενώνα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ. Νάντια Σταυρογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής κ. Μίνα Καστανιά – Γιαζιτζόγλου (η οποία είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιωτικών Βρεφονηπιακών & και Παιδικών Σταθμών του Ε.Ε.Α.), κ. Μαρία Ντάβου και κ. Όλγα Πολίτη.

Φέτος τα Χριστούγεννα το Ε.Ε.Α. θα «αγκαλιάσει» συνολικά 9 δομές και ιδρύματα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων της αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τις επόμενες ημέρες.

-ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ (Κρέμου 128, Καλλιθέα) ΠΕΜΠΤΗ 21/12 – 11:00

-ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” (Μεσολογγίου 21, Παλαιό Φάληρο) ΠΕΜΠΤΗ 21/12 – 13:30

-ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα) ΠΕΜΠΤΗ 21/12 – 14:00

-ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ (27ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ, Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, Ν.ΒΟΥΤΖΑΣ (ΕΙΣΟΔΟΣ Α) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12 – 11:00

-ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΜΟΣΧΑΤΟ (Δροσίνη 15, Μοσχάτο) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12 – 14:00

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΕΛΠΙΔΑ” (Στρ. Θεολόγου 11, Χαϊδάρι) ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12 – 10:00

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.