“Το Ημερολόγιο Καλοτυχίας”! Ένα λεύκωμα από τις… “Κυράδες της Μικράς Ασίας” για όλους εσάς (φωτό)

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας, παρουσίασαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ραφήνας ένα υπέροχο λεύκωμα – ημερολόγιο γεμάτο αναμνήσεις από τις Κυράδες της Μικράς Ασίας”.

Το “Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2022′ γράφτηκε ως επί το πλείστον για τις δημότισες του Δήμου μας με καταγωγή από τις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας και θα δίνεται δωρεάν

Το ημερολόγιο παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού, η εκδήλωση έγινε σε “στενό” κύκλο. Σε διαφορετική περίπτωση που τα πράγματα ήταν διαφορετικά θα ήταν στην παρουσίαση πολύς κόσμος.

Τον λόγο πήραν και μίλησαν για το Ημερολόγιο ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και ο Πρόεδρος των Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, ο οποίος μαζί με τα μέλη του Συλλόγου ανέλαβαν την διανομή του.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Χρήστος Τσεμπέρης, ο Σπύρος Κάρλος από την δημοτική αρχή, η Ράνια Δημητριάδη Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, ο Δημήτρης Καρασταμάτης, η Βαλερί Βασιλικού, η Δήμητρα Μπουρνού, η Σοφία Μαρσέλου, και η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου από την Τοπική της ΝΔ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.